Koppenstijnen biedt een uitgebreid pallet van diensten voor bedrijven en particulieren in en rond de provincie Limburg. We genieten een goede reputatie door onze ruime ervaring en klantgerichte benadering. Bovendien staan we bekend om onze specialistische oplossingen voor projecten waarvoor veel andere bedrijven moeten passen wegens onvoldoende ervaring en specialisme.

Dakinspectie

Voor bedrijven, eigenaren van grote panden en Verenigingen van Eigenaren (VVE’s) is een dakinspectie op zijn tijd een absolute must

Dakkapellen

Wanneer wij een dakkapel plaatsen, dan voeren wij de klus uit van ontwerp tot afwerking. Indien het voor het betreffende pand nodig is om een vergunning aan te vragen voor een dakkapel, dan helpen we u graag bij de vergunningaanvraag.

Dakbedekking

Platte daken, pannendaken, natuurleien daken, keramische en beton pannendaken. Stijnen Dakwerken is uw partner.

Totaalrenovatie

Totaalrenovatie is een breed begrip, en mede daarom vereist dat ook een specialist die in alle disciplines thuis is. Stijnen Dakwerken heeft ruime ervaring in verbouwing en renovatie.

Andere uitdaging in onderhoud, verbouwing of renovatie van bestaande bouw?

Staat het door u gezochte onderwerp er niet bij? Het kan natuurlijk zijn dat we een andere benaming hebben gegeven aan een type dienst of het onder een andere categorie hebben geschaard. Zolang uw vraag betrekking heeft op onderhoud, verbouwing of renovatie van bestaande bouw, kunt u in alle gevallen contact met ons opnemen. Wellicht bent u bij ons toch aan het goede adres, en anders kunnen we u altijd helpen bij het vinden van de juiste partij! Dankzij een hecht netwerk van specialisten is Stijnen Dakwerken altijd in staat om de juiste weg te vinden naar een gepaste oplossing.


Ook binnen projecten waarbij verschillende disciplines vereist zijn besteden we in sommige gevallen werkzaamheden uit. We doen dit enkel bij bedrijven waar we bekend mee zijn, en waarbij we zeker zijn van een uitmuntende kwaliteit. Het voordeel voor u als opdrachtgever is hierbij dat de onoverzichtelijke taak van de coördinatie uit handen wordt genomen, en dat u bovendien zeker bent van een afwerking van het project door de beste specialisten in de juiste prijsklasse.